2014-03-03 09:11:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Mutassa ki érzéseit

Napi horoszkóp március 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Nyomasztóan hathat önre ma a jegyén áthaladó Hold. Depressziósnak, kiégettnek érezheti magát, de ez szerencsére csak addig tart, amíg nem találkozik egy régi jó barátjával. A veszély csak az, hogy a végén átesik a ló túlsó oldalára. Ne rendezzen jeleneteket!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne féljen attól, hogy kimutassa az érzéseit. Az elfojtás akkor sem helyes, ha jó, de akkor sem, ha negatív érzelmekről van szó. A kedvesével ezek miatt ugyan vitája támadhat, de ezen is túl kell esniük egyszer. Holnap úgyis újrakezdik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kissé unalmasnak tűnik a mai napja. Az események ugyan nem olyan sodró lendületűek, mint azt ön szerette volna, de azért valami mégis elkezdődik épp a mai napon. Csendesen, szinte észrevétlenül, de valójában nagyon jelentősen.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napon érdemes lehet belekezdenie valamibe. Ez egy hosszabb távú dolog lehet, aminek az alapjait ma kell megvetnie. Valamilyen szerződéskötésre vagy tranzakcióra is sor kerülhet, ezért jól kell koncentrálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A partnere ma megorrolhat önre, mert olyasmit tesz, amit az nem vesz jó néven. Ha ismeri, tudja már a háklijait, akkor elkerülheti a bajt. Csak arra vigyázzon, hogy ne vegye észre. Ha még nem, akkor ma megfizetheti a tanulópénzt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Anyagiakkal kapcsolatosan kaphat rossz híreket, de önt ez most inkább felvillanyozza, és tettekre készteti. Ma nem ismer lehetetlent, és a szerencse is valahogy ön mellé áll. Egy telefonhívás segíthet abban, hogy fordítson a sorsán.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Zajos fordulatokkal telve telik a napja. A munkahelyén ugyan rengeteg lenne a munkája, de ezen kívül is vannak teendői. Talán valóban túlvállalta magát a mai napra. Reggel még lemondhat egy s mást, de később már nem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma nagy a nyüzsgés ön körül, és ráadásul fűnek-fának osztogatja a tanácsait, javaslatait. Ha ön orvos, terapeuta, vagy ügyvéd, akkor ezt jogosan teszi. De kéretlenül senkinek ne tegyen javaslatokat. Nem vennék jó néven.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma az egész napja azzal telik, hogy készül az estére. Minden oka megvan rá, hogy így tegyen, hiszen ez az este kellemes élményt, érdekes találkozást jelenthet. Sőt annál is többet. A szerelem, Ámor isten ma nem fogja cserben hagyni.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma különösen jó étvággyal bír. Ez még önmagában nem baj, ha képes rá, és megválogatja az ételeket, amiket magához vesz. Ám, ha a választása megakad a csoki falásnál, akkor nem fogja megköszönni a következményeit.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon kiélezett a helyzet a munkahelyén. Ha az állását nem is érzi veszélyben, mégis úgy élheti meg, hogy vesztes pozícióba került. Lehet azonban, hogy csupán átmeneti lemondásra kényszerítik a csillagok. Legyen türelmes, várja ki a végét!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Hajlamos lehet túlhajszolni magát. Jobban tenné, ha kicsit visszavenne a tempóból, ezt az őrült iramot nem fogja bírni a szervezete. Igaz ugyan a mondás, hogy amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra. De az is, hogy holnap is lesz nap. És jövő héten is.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: